اولین رستوران زیر دریایی جهان در مالدیو و عمق5متری اقیانوس هند ساخته شد.


ساخت این هتل برای مجموعه هتل های هیلتون 5 میلیون دلار هزینه داشت.دیوار های این رستوران به طور کامل شیشه ایی است ودید270 درجه ایی از اعماق اقیانوس را یرای مشتریان فراهم می کند.
این رستوران با صخره های مرجانی واکرلیکی محاصره شده است وغذا در منظره ایی زیبا از دنیای زیر آب صرف می شود.

مدیر رستوران خود در این باره می گوید:((ما از تکنولوژی آکواریوم استفاده کرده ایم تا بتوانیم سالن های غذا خوری را رودر روی فضای اعجاب انگیز آب های مالدیو قرار دهیم.میهمانان ما همیشه محو تماشای رنگ و شفافیت زیبای دنیای زیر آب می شوند.این ایده بسیار جالب بود که افراد بتوانندبدون خیس شدن، سفر زیر دریا را همراه با صرف غذا تجربه کنند.))

ویژگی های منحصر به فرد این رستوران استفاده از سقف ها ودیوارهای شفاف از جنس اکرلیک است که منجربه منحصر به فرد شدن آن شده است.درآینده باغچه های مرجانی روی سقف این رستوران ساخته می شود تا منظره بی نظیر این رستوران با جذب ماهی های رنگی و کوسه ها
جذاب تر شود.