درود بر دوستان

نکاتی که باید در رابطه با طراحی معماری بدانیم به شرح زیرند :

 

 طراحی آشپزخانه

 

  1. جسارت شرط اول خلاقیت است.
     

  2. هدف از طراحی به حداقل رساندن خطاست.
     

  3. انسان به واسطه انسان بودنش نیاز به خلق دارد.
     

  4. خشنودی مخاطب (مصرف كننده، سفارش دهنده، كاربر) هدف نهایی طراحی نیست اما بدون تامین رضایت او طراحی ارزشی ندارد.
     

  5. انسان ها از حرف نو لذت می برند.
     

  1. طراحی باید به سرعت و در عین حال در آرامش كامل انجام گیرد.
     

  2. هر چیزی كه ترسیم می شود لزومن طراحی نیست.
     

  3. در عین حال كه لازم است طراحی آزادانه اتفاق افتد، باید دغدغه اجرا داشته باشد.
     

  4. طراحی معادل طول فرآیندی است كه در جهت خلق (از آشنایی با كارفرما تا اتمام اجرا) صورت می گیرد.
     

  5. نوآوری در شیوه ی اجرای طرح باید قسمت بزرگی از وقت طراح را به خود اختصاص دهد.
     

  6. طراح باید پاك‍سرشت، عاشق طراحی، چابك، اهل مطالعه، دوستدار طبیعت، مرفه، شاعر، جهانگرد، متساهل، باهوش، چند بعدی، و متفكر باشد.
     

  7. طراحی فرصتی برای شخم زدن مغز است.
     

  8. طرح باید بر اساس امكانات موجود باشد.
     

  9. طرح اگر توجیه اقتصادی (كوتاه مدت و بلند مدت باهم ) نداشته باشد روی كاغذ باقی می ماند.
     

  10. پرونده طراحی همیشه باز است اما در یك زمان باید طرح را تکمیل و تحویل داد.
     

  11. هر چه مقیاس كار طراحی بزرگ تر یا عمق و اهمیت آن بیشتر شود، حساسیت بخش مطالعات آن بیشتر می شود.
     

  12. طراح باید امكان دسترسی به تنهایی و سكوت را تا هر میزان كه بخواهد داشته باشد.
     

  13. طراح باید طرح را مدام به معرض نمایش و داوری دیگران بگذارد اما فقط به ایده خود عمل كند.
     

  14. مشورت و نظارت دو گروه بر طرح الزامی است: نمایندگان كاربر، و متخصصین مرتبط با موضوع.
     

  15. طراح باید در تمام مراحل فرآیند (از زمان گرفتن كار تا دریافت دستمزد) از خود خلاقیت نشان دهد.

 

گروه معماری مگاست

درود و دو صد بدرود